ESKÜVŐI DJ ELÉRHETŐSÉGE

EsküvőSpecialista - ha nem bízod a véletlenre

Tósoki János

Esküvői DJ, hang és fénytechnika specialista

Keressen bizalommal a hét bármely napján 08.00-tól 20:00-ig a lenti elérhetőségek bármelyikén!

Az Esküvői DJ elérhetősége:

Meghívlak életed legnagyobb bulijába

Töltsd ki az adatlapot!

GY.I.K. 

A válasz egyszerű! Kérj egy ingyenes, személyes találkozót és tapasztald meg magad 🙂 Az Esküvőspecilaista csapata jól képzett, jól szituált, szakmai körökben elismert lemezlovasokból áll akik nem csak zenében profik de kiváló technikusok is! Elhatárolódunk minden “futószalag” és “gagyi” dolgoktól! Kizárólag egyedi, személyre szabott és minőségi szolgáltatást adunk ki a kezünkből! Az esküvői rendezvény egyszeri és megismételhetetlen, hibázási lehetőség nincs és nem megengedett!

A weboldalon különböző csomagárak lettek kialakítva annak érdekében, hogy nektek ne kelljen azzal foglalkoznotok, hogy pontosan milyen technika szükséges egy esküvői rendezvényre. Az árak menüpont alatt tájékozódhattok az éppen aktuális csomagárakról.

Megteheted! Te döntesz, hogy hátradőlsz és élvezed, hogy valaki profi módon gondoskodik a zenéről, figyeli a vendégek kívánságát vagy próbálod kitalálni, “hogyan ugord át a You Tube reklámokat” 🙂

Nem! A számlát alanyi áfamentes egyéni vállalkozás állítja ki!

Az alábbiakban felsorolom a teendőket: A szerződés adatait átnézni, minden oldalon aláírni és szkenelve, vagy fotózva (jól láthatóan) visszaküldeni e-mailen. A díjbekérőn szereplő összeget átutalni a feltüntetett bankszámlaszámra. Az előleg beérkezését követően küldeni fogom az előlegszámlát. ezután további pénzügyi teendő az esküvő napjáig nincs. A rendezvény végén a végszámlából levonódik az előzetesen átutalt előleg összege. A hátralék összege készpénzben fizetendő az esetleges túlmaradási költséggel együtt.

Nem kell aggódnotok! Minden esetben ketten veszünk részt az esküvőtökön! Mindketten tudunk minden szükséges információt, és mindketten fel vagyunk készülve mind zeneileg és mind technikailag! NEM BÍZZUK A VÉLETLENRE!!

Megnyugodni! Mindig minden esetben jogtisztán és legálisan folyik a szolgáltatás! Ezek az ellenőrzések általában néhány percet vesznek igénybe és az esküvő hangulatát egyáltalán nem zavarják!