Tósoki János esküvői dj

EsküvőSpecialista prémium technikával

Tósoki János esküvői DJ | EsküvőSpecialista prémium technikával

Tósoki János

Esküvőspecialista

FELKELTETTEM FIGYELMED? SZIMPATIKUSNAK TALÁLSZ? AZ EGYÜTTMŰKÖDÉSÜNK SIKERESSÉGÉHEZ ELENGEDHETETLEN ÉS KULCSFONTOSSÁGÚ AZ, HOGY MEGTALÁLJUK A KÖZÖS „HANGOT” 🙂

RENDEZVÉNYEK HANG ÉS FÉNYTECHNIKAI MENEDZSERE, VALAMINT DJ, AKI A LEGJOBB TÁNCOLHATÓ ZENÉKET JÁTSZZA

1994 óta tevékenykedem a DJ szakmában, több mint 500 sikeres esküvőt és 4 000 sikeres rendezvényt tudhatok magam mögött! Saját tulajdonban lévő rendezvénytechnikai eszközparkkal rendelkezem, középkategóriás valamint felsőkategóriás hang és fénytechnikával dolgozom. MAHASZ jogdíj és NAV engedélyes vállalkozásom üzemel! A legjobb táncolható igényes zenéket játszom és igyekszem a zenei kéréseket teljesíteni! Etikettnek megfelelően öltözködöm és viselkedek az esküvői rendezvényen! Számomra a Megrendelő elégedettsége, valamint az esküvő sikeres kivitelezése a legfontosabb! Mindent megteszek annak érdekében, hogy ez sikeresen megvalósuljon! Az évek során állandó jelleggel fejlesztettem eszközparkomat és szakmai tudásomat, mely fejlesztéseknek köszönhetően a szakmai elvárásoknak megfelelek, így megrendelőim mindig színvonalas kiszolgálást kapnak.

AZT SZERETEM A LEGJOBBAN

Hacsak egy rövid kis időre vagy akár egy teljes estére kizökkenthetem az embereket a mindennapokból és ezzel örömet okozhatok nekik. Mind zeneileg, mind technikai felszerelésben tudok újat mutatni, ugyanis többet hozok ki a rendezvényükből, mint amit elsőre elképzeltek. Szeretek minőséget nyújtani és személyre szabottan szolgáltatni! Nálam nincs futószalag. Nincsenek ugyanolyan sémák és rendezvények. Igyekszem minden ügyfelemnek kellő figyelmet szentelni, hogy valami újat / egyedit alakíthassunk az együttműködés során. Szeretnem mindig eggyel tovább gondolni a dolgokat. Megpróbálok az ügyfeleim fejével gondolkozni!

NEM CSAK DJ SZOLGÁLTATÁS

Teljes fény és színpadtechnikával állok rendelkezésre a nagyobb volumenű eseményekre is.

FÉNYTECHNIKA
Tapasztalt fénytechnikai meglátások
Hangulatfények, dekorációs fények
Esztétika & Látvány
Odafigyelés a részletekre

HANGTECHNIKA
Megbízható professzionális hangfalak
Innovatív technológiák integrálása
Nagy teljesítményű mélynyomók
Egyedi elképzelések, helyi akusztikai viszonyok figyelembevétele

HOGYAN ÉS MIÉRT LETTEM DJ?

Minden úgy kezdődött, hogy egy kedves régi ismerős szomszéd megkérdezte, hogy tudnék-e segíteni neki hangfalakat pakolni egy kultúrházas rendezvényen ahol ő fog zenélni! Naná! Ott kezdődött minden és ennek hatására körvonalazódott bennem, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. Beszippantott ez a technikai világ, már nagyon fiatalon is vonzottak az elektronikai kütyük. Néhány hónapra rá már hivatalosan, nagyközönség előtt játszottam, mint DJ. Mindez több évtizede történt már, de azóta is elválaszthatatlan kapocs alakult ki köztem és a szakma között.

AZ ELSŐ ALKALOM:

Még a kocsiban ülve feltettem magamnak a kérdést, hogy valóban teljesen elment az eszem attól, hogy a megszokott életemet egy olyan életformára cseréljem, ami nem mindennapi? Készen álltam a feladatra, de rettentően izgultam is. Hatalmas felelősség egy esemény megfelelő és stabil technikai kialakítása és a hangulat maximalizálása. Az izgalom hamar adrenalinná alakult bennem, így nem is volt már több kérdés…

MEGHATÁROZÓ PILLANATOK:

– Az eddigi pályafutásom alatt az egyik legmeghatározóbb élményem egy fesztiválhoz köthető, ahol 5 000 ember előtt zenéltem az akkori sztárfellépők után! A mai napig még a hideg is kiráz, amikor erre gondolok, számomra ez egy óriási élmény & elismerés volt.

– Van egy másik kiemelkedő emlék is, ami pedig egy esküvőn történt. A szertartás hangosítását kellet kiviteleznem, egy olyan helyen ahol se áramforrás, se aggregátor, se semmiféle infrastruktúra/lehetőség nem volt adott. Egy hatalmas erdővel és folyókkal körbevett erdős részen voltunk, de megoldottam! Ez azóta is élénken él bennem, hogyha problémába vagy akadályba ütközöm. Ha azt megoldottam, akkor jöhet bármi, mindenre van megoldás! 🙂

Fontosnak tartom azt hangsúlyozni, hogy én úgy gondolom, hogy amit én csinálok, az egy életforma és nem lehet mindemellett napi 8-10 órában valahol máshol dolgozni, majd hétvégén zenélni… Ez a feladat szerintem egy teljes ember kíván meg. Ezt maradéktalanul tudom biztosítani, hiszen nekem ez a főállásom, ez az életem, ez tölti ki a mindennapjaimat.

FELKELTETTEM FIGYELMED? SZIMPATIKUSNAK TALÁLSZ?

Az együttműködésünk sikerességéhez elengedhetetlen és kulcsfontosságú az, hogy megtaláljuk a közös „hangot”, így én mindenképpen javasolnék egy személy találkozót a részletek egyeztetéséhez. Ha inkább írásban szeretnéd ezt, akkor írd meg rendezvényed részleteit. Egyéb kérésed, észrevételed vagy egyszerűen tedd fel kérdésed!

Tósoki János esküvői dj

Visszajelzések a pároktól

“A megrendelt szolgáltatással 110%-ban elégedettek voltunk, a férjem szerint az évszázad esküvője volt! Minden ismerősünknek ajánlani fogunk!”
EsküvőSpecialista - DJ esküvőre | Bízd ránk esküvőd hangulatát!
Niki és Luca
Marriott Hotel, Budapest
"Jánosék megbízható, alapos és felkészült csapat, a megbeszélteknek megfelelően színvonalas szolgáltatást (zene és karaokee) nyújtottak az esküvőnkön, és óriásit buliztunk! Köszönjük!”
EsküvőSpecialista - DJ esküvőre | Bízd ránk esküvőd hangulatát!
Ági és Tamás
Esküvőspecialista fan
“Nagyon köszönjük, a szolgáltatás amit az esküvőnkön kaptunk tőled, tökéletes volt. A váltakozó fények nagyon szépen kiegészítették a hely szépségét. Gyönyörű volt, amit azt hiszem egy-két fénykép egész jól visszaad. A zenével abszolút nem kellett foglalkoznunk és mindezt jó értelemben írom. Mi sem bizonyítja jobban, hogy mindenki mennyire jól érezte magát mint az, hogy már az étterembe lépés után de még a vacsora előtt sokan elkezdtek táncolni. Köszönjük továbbá, hogy ennyire rugalmasan álltál hozzá egy-két vendég kéréséhez és még a legfurább zenei kívánságokat is teljesítetted. Mégegyszer köszönjük, hogy ennyire zökkenőmentes és minőségi szolgáltatást kaptunk.”
EsküvőSpecialista - DJ esküvőre | Bízd ránk esküvőd hangulatát!
Anikó és Márk
Új Tündérkert Étterem, Budapest
“A zene a legnagyobb kerítő, a legveszedelmesebb csábító …Az első, amit Pétertől ajándékként kaptam, egy cédényi muzsika volt. Azóta sokkal gazdagabb lettem, mert a Tőle kapott gyűjteményben egyre jobban összecseng, egyre több és több a közös hang és dúsabbak a harmóniánk. Nem volt mindegy tehát az sem, hogy az esküvőnkön ki húzza majd a talp alá valót. János karmesteri ügyességgel pörgetett meg valamennyiünket, meghangosítva “Van egy kislány, Anikó”-t és azt is, hogy “…egyik hétfő délelőtt, Peti áll a ház előtt” Ezt a fotót nézve ott látom János szemeiben bizonyságot, hogy a bejegyzésben idézett zenei kerítő erőre rábólint és rámondja: ‘Anikók, Katalinok, Péterek, Lászlók és valamennyi név a naptárban, bizony, így van ez!’ Mi tagadás! Pirosra táncolt talpunk és aranyszín karinkánk az ujjainkon is igazolja: a zene, a legnagyobb kerítő!”
EsküvőSpecialista - DJ esküvőre | Bízd ránk esküvőd hangulatát!
Anikó és Péter
Széchenyi Kertvendéglő, Budapest
“Kedves Jani! Éppen nosztalgiázunk a bevonuló zenénkre… tökéletes volt minden, minden szám, minden időzítés, minden pillanat. Ezer köszönet még egyszer, Imivel együtt nagyon profi munkát végeztetek, a zene, a fények fantasztikusan működött, mind a ceremónia alatt mind a szenzációs buli alatt. Mindenki nagyon jót bulizott, őrületes volt a hangulat és dicsérték a zenét. Nagyon örülünk, hogy Ti voltatok velünk ezen a Nagy Napon. Köszönjük! ui: azt hisszük még lesz folytatása a bulinak…valahol valamikor…jelentkezünk még:)"
EsküvőSpecialista - DJ esküvőre | Bízd ránk esküvőd hangulatát!
Szilvi és Zhou
Férj & Feleség
“Kedves Jani! Nagyon örülünk, hogy ilyen jól sikerült az esküvőnk, ebben nagy szereped volt Neked is, hiszen minden korosztályhoz és hangulathoz igazodva játszottad a jó zenéket. Nagyon jól feldobta a hangulatot az általad javasolt fénytechnika, ami a fényképeken is sokat dob. Összességében, ha újra csinálnánk is Téged kérnénk fel!"
EsküvőSpecialista - DJ esküvőre | Bízd ránk esküvőd hangulatát!
Kitti és Csaba
Férj & Feleség
"Akik nélkül ez a gyönyörű, felejthetetlen nap nem jött volna létre! Nagyon köszönjük a profi munkátokat és a sok türelmet, kedvességet!!! Örökké hálásak leszünk nektek ezért a csodás napért!!!”
EsküvőSpecialista - DJ esküvőre | Bízd ránk esküvőd hangulatát!
Kinga és Patrik
Óbudai Rendezvényház, Budapest Hajógyári-sziget
“Köszönünk szépen még egyszer mindet – a buli fergeteges volt! Jani egyértelmüen “a Jani” a szakmájában. Miután végre lemennt az első tánc és a vendégek táncra perdülhettek, nem volt megállás reggel 5-ig amikor már lelőttük a bulit, aminek nem lett volna vége, mivel még mindig táncoltak vagy 10-en. Hiába 8 országból származtak a vendégek (Mexikó, Jordánia, Csehország, Bosznia, Schwédország, Litvánia, Ausztria és Magyarország), Jani elérte, hogy mindig tele volt a tánctér kortól és nemzetiségtől független vendégekkel. A 89 éves Nagypapám is ropta a táncot. Mivel a DJ az esküvőszervezésben egy igazi “zsákbamacska”, jobban teszitek, ha a Janit választjátok, mivel ő meg fogja találni a vendégek és a ti ízléseteknek megfelelő zenét – és ezt egy maximalista menedzser volt menyasszony állítja!"
EsküvőSpecialista - DJ esküvőre | Bízd ránk esküvőd hangulatát!
Rita és András
Renaissance Étterem, Visegrád
“Hello! Nem nagyon kellett ajánlani benneteket! Mindenkinek tetszett, amit “összehoztatok” az esküvönkön…”
EsküvőSpecialista - DJ esküvőre | Bízd ránk esküvőd hangulatát!
Zsu és Chris
Férj & Feleség
“Nagyon elégedettek voltunk a zenei szolgáltatással. A hangosítás páratlan volt. Az általunk preferált zenék mind lejátszásra kerültek. Egyszerűen tökéletes volt minden. Nagyon köszönjük!"
EsküvőSpecialista - DJ esküvőre | Bízd ránk esküvőd hangulatát!
Lilla és Ádám
Esküvőspecialista fan
Kedves Janos! Meg egyszer nagyon koszonunk mindent, szuper buli kerekedett 😊 Nagyon profi munka, mind a hangosítás, mind a világítás első osztályú volt. Gyorsan válaszolt az emailekre, és mindenben követte a kéréseinket. A szertartás gyönyörű volt, a buli pedig fergeteges 😊
EsküvőSpecialista - DJ esküvőre | Bízd ránk esküvőd hangulatát!
Dóri & Dénes
Sziluett Hotel, Gyöngyös
"Kedves félelmetesen jó Jani! Nélküled feleennyire se lett volna jó a buli, és nem csak a zeneszámok számítanak, hanem a személyiséged és a pozitív hozzáállásod! Köszönjük szépen, reméljük, még találkozunk! Hosszú és eredményes életet! Storcz Csaba és Mező Fruzsina”
EsküvőSpecialista - DJ esküvőre | Bízd ránk esküvőd hangulatát!
Fruzsi és Csaba
Babat-völgyi Lovasközpont, Babat-völgy