Tósoki János esküvő és rendezvény Dj

EsküvőSpecialista prémium technikával

Jogtiszta

Számlát és szerződést írunk. A szükséges engedélyekkel rendelkezünk, így ellenőrzés során sem kell tartani semmitől!

BIZTONSÁGOS

Ár, időpont és minőségi garanciát adunk! Levesszük a terhet a válladról!

Elegáns

Alkalomhoz illő öltözetben segítőkészen látjuk el a feladatokat. Nem fogyasztunk alkoholt és nem dohányzunk.

ELÉGEDETTSÉG: 100%

71860437_1225950544254791_468240220827942912_n

Több mint 30 éve tevékenykedem az esküvői DJ szakmában, több mint 300 sikeres esküvőt és 2500 sikeres rendezvényt tudhatok magam mögött!
Saját tulajdonban lévő rendezvénytechnikai eszközparkkal rendelkezem, középkategóriás valamint felsőkategóriás (High End) prémium minőségű hang és fénytechnikával dolgozom.
MAHASZ jogdíj és NAV engedélyes vállalkozásom üzemel!
A legjobb táncolható igényes esküvői zenéket játszom és igyekszem a zenei kéréseket teljesíteni!
Etikettnek megfelelően öltözködöm és viselkedek az esküvői rendezvényen!

Tósoki János

Esküvőspecialista

FELKELTETTEM FIGYELMED? SZIMPATIKUSNAK TALÁLSZ? AZ EGYÜTTMŰKÖDÉSÜNK SIKERESSÉGÉHEZ ELENGEDHETETLEN ÉS KULCSFONTOSSÁGÚ AZ, HOGY MEGTALÁLJUK A KÖZÖS „HANGOT” 🙂

RENDEZVÉNYEK HANG ÉS FÉNYTECHNIKAI MENEDZSERE, VALAMINT DJ, AKI A LEGJOBB TÁNCOLHATÓ ZENÉKET JÁTSZZA

1994 óta tevékenykedem a DJ szakmában, több mint 500 sikeres esküvőt és 4 000 sikeres rendezvényt tudhatok magam mögött! Saját tulajdonban lévő rendezvénytechnikai eszközparkkal rendelkezem, középkategóriás valamint felsőkategóriás hang és fénytechnikával dolgozom. MAHASZ jogdíj és NAV engedélyes vállalkozásom üzemel! A legjobb táncolható igényes zenéket játszom és igyekszem a zenei kéréseket teljesíteni! Etikettnek megfelelően öltözködöm és viselkedek az esküvői rendezvényen! Számomra a Megrendelő elégedettsége, valamint az esküvő sikeres kivitelezése a legfontosabb! Mindent megteszek annak érdekében, hogy ez sikeresen megvalósuljon! Az évek során állandó jelleggel fejlesztettem eszközparkomat és szakmai tudásomat, mely fejlesztéseknek köszönhetően a szakmai elvárásoknak megfelelek, így megrendelőim mindig színvonalas kiszolgálást kapnak.

AZT SZERETEM A LEGJOBBAN

Hacsak egy rövid kis időre vagy akár egy teljes estére kizökkenthetem az embereket a mindennapokból és ezzel örömet okozhatok nekik. Mind zeneileg, mind technikai felszerelésben tudok újat mutatni, ugyanis többet hozok ki a rendezvényükből, mint amit elsőre elképzeltek. Szeretek minőséget nyújtani és személyre szabottan szolgáltatni! Nálam nincs futószalag. Nincsenek ugyanolyan sémák és rendezvények. Igyekszem minden ügyfelemnek kellő figyelmet szentelni, hogy valami újat / egyedit alakíthassunk az együttműködés során. Szeretnem mindig eggyel tovább gondolni a dolgokat. Megpróbálok az ügyfeleim fejével gondolkozni!

NEM CSAK DJ SZOLGÁLTATÁS

Teljes fény és színpadtechnikával állok rendelkezésre a nagyobb volumenű eseményekre is.

FÉNYTECHNIKA
Tapasztalt fénytechnikai meglátások
Hangulatfények, dekorációs fények
Esztétika & Látvány
Odafigyelés a részletekre

HANGTECHNIKA
Megbízható professzionális hangfalak
Innovatív technológiák integrálása
Nagy teljesítményű mélynyomók
Egyedi elképzelések, helyi akusztikai viszonyok figyelembevétele

HOGYAN ÉS MIÉRT LETTEM DJ?

Minden úgy kezdődött, hogy egy kedves régi ismerős szomszéd megkérdezte, hogy tudnék-e segíteni neki hangfalakat pakolni egy kultúrházas rendezvényen ahol ő fog zenélni! Naná! Ott kezdődött minden és ennek hatására körvonalazódott bennem, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. Beszippantott ez a technikai világ, már nagyon fiatalon is vonzottak az elektronikai kütyük. Néhány hónapra rá már hivatalosan, nagyközönség előtt játszottam, mint DJ. Mindez több évtizede történt már, de azóta is elválaszthatatlan kapocs alakult ki köztem és a szakma között.

AZ ELSŐ ALKALOM:

Még a kocsiban ülve feltettem magamnak a kérdést, hogy valóban teljesen elment az eszem attól, hogy a megszokott életemet egy olyan életformára cseréljem, ami nem mindennapi? Készen álltam a feladatra, de rettentően izgultam is. Hatalmas felelősség egy esemény megfelelő és stabil technikai kialakítása és a hangulat maximalizálása. Az izgalom hamar adrenalinná alakult bennem, így nem is volt már több kérdés…

MEGHATÁROZÓ PILLANATOK:

– Az eddigi pályafutásom alatt az egyik legmeghatározóbb élményem egy fesztiválhoz köthető, ahol 5 000 ember előtt zenéltem az akkori sztárfellépők után! A mai napig még a hideg is kiráz, amikor erre gondolok, számomra ez egy óriási élmény & elismerés volt.

– Van egy másik kiemelkedő emlék is, ami pedig egy esküvőn történt. A szertartás hangosítását kellet kiviteleznem, egy olyan helyen ahol se áramforrás, se aggregátor, se semmiféle infrastruktúra/lehetőség nem volt adott. Egy hatalmas erdővel és folyókkal körbevett erdős részen voltunk, de megoldottam! Ez azóta is élénken él bennem, hogyha problémába vagy akadályba ütközöm. Ha azt megoldottam, akkor jöhet bármi, mindenre van megoldás! 🙂

Fontosnak tartom azt hangsúlyozni, hogy én úgy gondolom, hogy amit én csinálok, az egy életforma és nem lehet mindemellett napi 8-10 órában valahol máshol dolgozni, majd hétvégén zenélni… Ez a feladat szerintem egy teljes ember kíván meg. Ezt maradéktalanul tudom biztosítani, hiszen nekem ez a főállásom, ez az életem, ez tölti ki a mindennapjaimat.

FELKELTETTEM FIGYELMED? SZIMPATIKUSNAK TALÁLSZ?

Az együttműködésünk sikerességéhez elengedhetetlen és kulcsfontosságú az, hogy megtaláljuk a közös „hangot”, így én mindenképpen javasolnék egy személy találkozót a részletek egyeztetéséhez. Ha inkább írásban szeretnéd ezt, akkor írd meg rendezvényed részleteit. Egyéb kérésed, észrevételed vagy egyszerűen tedd fel kérdésed!

Tósoki János esküvői dj

Meghívlak életed legnagyobb bulijába

Töltsd ki az adatlapot!