RÓLAM

Ki vagyok?

Esküvőspecialista

Tósoki János

Esküvőspecialista

A legjobb helyen jártok, ha esküvőtökhöz olyan esküvői DJ szolgáltatót kerestek, aki becsületes, megbízható és valóra váltja álmaitokat. Oldalam egyszerű, átlátható, hogy könnyen megtaláljatok minden információt! Hogy mi a célom a Ti esküvői rendezvényeteken? Elárulom! A lehető legjobbat nyújtani! És, hogy miért? Azért, hogy, emlékezetes pillanatokat szerezzek nektek, rokonaitoknak, barátaitoknak és minden kedves vendégnek!

1994 óta tevékenykedem a DJ szakmában, több mint 800 sikeres esküvőt és 1500 sikeres rendezvényt tudhatok magam mögött!
Saját tulajdonban lévő rendezvénytechnikai eszközparkkal rendelkezem, középkategóriás valamint felsőkategóriás (High End) prémium minőségű hang és fénytechnikával dolgozom.
MAHASZ jogdíj és NAV engedélyes vállalkozásom üzemel!
A legjobb táncolható igényes zenéket játszom és igyekszem a zenei kéréseket teljesíteni!
Etikettnek megfelelően öltözködöm és viselkedek az esküvői rendezvényen!

0
ESKÜVŐ
0
HANGOSÍTÁS
0
BOLDOG ÜGYFÉL
1 %
BIZALOM

Visszajelzések a pároktól

“A megrendelt szolgáltatással 110%-ban elégedettek voltunk, a férjem szerint az évszázad esküvője volt! Minden ismerősünknek ajánlani fogunk!”
Niki&Luca (Marriott Hotel, Budapest)
Niki és Luca
Marriott Hotel, Budapest
"Jánosék megbízható, alapos és felkészült csapat, a megbeszélteknek megfelelően színvonalas szolgáltatást (zene és karaokee) nyújtottak az esküvőnkön, és óriásit buliztunk! Köszönjük!”
Ifjú pár
Ági és Tamás
Esküvőspecialista fan
“Nagyon köszönjük, a szolgáltatás amit az esküvőnkön kaptunk tőled, tökéletes volt. A váltakozó fények nagyon szépen kiegészítették a hely szépségét. Gyönyörű volt, amit azt hiszem egy-két fénykép egész jól visszaad. A zenével abszolút nem kellett foglalkoznunk és mindezt jó értelemben írom. Mi sem bizonyítja jobban, hogy mindenki mennyire jól érezte magát mint az, hogy már az étterembe lépés után de még a vacsora előtt sokan elkezdtek táncolni. Köszönjük továbbá, hogy ennyire rugalmasan álltál hozzá egy-két vendég kéréséhez és még a legfurább zenei kívánságokat is teljesítetted. Mégegyszer köszönjük, hogy ennyire zökkenőmentes és minőségi szolgáltatást kaptunk.”
Anikó&Márk (Új Tündérkert Étterem, Budapest)
Anikó és Márk
Új Tündérkert Étterem, Budapest
“A zene a legnagyobb kerítő, a legveszedelmesebb csábító …Az első, amit Pétertől ajándékként kaptam, egy cédényi muzsika volt. Azóta sokkal gazdagabb lettem, mert a Tőle kapott gyűjteményben egyre jobban összecseng, egyre több és több a közös hang és dúsabbak a harmóniánk. Nem volt mindegy tehát az sem, hogy az esküvőnkön ki húzza majd a talp alá valót. János karmesteri ügyességgel pörgetett meg valamennyiünket, meghangosítva “Van egy kislány, Anikó”-t és azt is, hogy “…egyik hétfő délelőtt, Peti áll a ház előtt” Ezt a fotót nézve ott látom János szemeiben bizonyságot, hogy a bejegyzésben idézett zenei kerítő erőre rábólint és rámondja: ‘Anikók, Katalinok, Péterek, Lászlók és valamennyi név a naptárban, bizony, így van ez!’ Mi tagadás! Pirosra táncolt talpunk és aranyszín karinkánk az ujjainkon is igazolja: a zene, a legnagyobb kerítő!”
Anikó&Péter (Széchenyi Kertvendéglő, Budapest)
Anikó és Péter
Széchenyi Kertvendéglő, Budapest
“Kedves Jani! Éppen nosztalgiázunk a bevonuló zenénkre… tökéletes volt minden, minden szám, minden időzítés, minden pillanat. Ezer köszönet még egyszer, Imivel együtt nagyon profi munkát végeztetek, a zene, a fények fantasztikusan működött, mind a ceremónia alatt mind a szenzációs buli alatt. Mindenki nagyon jót bulizott, őrületes volt a hangulat és dicsérték a zenét. Nagyon örülünk, hogy Ti voltatok velünk ezen a Nagy Napon. Köszönjük! ui: azt hisszük még lesz folytatása a bulinak…valahol valamikor…jelentkezünk még:)"
Szilvi&Zhou
Szilvi és Zhou
Férj & Feleség
“Kedves Jani! Nagyon örülünk, hogy ilyen jól sikerült az esküvőnk, ebben nagy szereped volt Neked is, hiszen minden korosztályhoz és hangulathoz igazodva játszottad a jó zenéket. Nagyon jól feldobta a hangulatot az általad javasolt fénytechnika, ami a fényképeken is sokat dob. Összességében, ha újra csinálnánk is Téged kérnénk fel!"
Kitti&Csaba
Kitti és Csaba
Férj & Feleség
"Akik nélkül ez a gyönyörű, felejthetetlen nap nem jött volna létre! Nagyon köszönjük a profi munkátokat és a sok türelmet, kedvességet!!! Örökké hálásak leszünk nektek ezért a csodás napért!!!”
Kinga&Patrik (Óbudai Rendezvényház, Budapest Hajógyári-sziget)
Kinga és Patrik
Óbudai Rendezvényház, Budapest Hajógyári-sziget
“Köszönünk szépen még egyszer mindet – a buli fergeteges volt! Jani egyértelmüen “a Jani” a szakmájában. Miután végre lemennt az első tánc és a vendégek táncra perdülhettek, nem volt megállás reggel 5-ig amikor már lelőttük a bulit, aminek nem lett volna vége, mivel még mindig táncoltak vagy 10-en. Hiába 8 országból származtak a vendégek (Mexikó, Jordánia, Csehország, Bosznia, Schwédország, Litvánia, Ausztria és Magyarország), Jani elérte, hogy mindig tele volt a tánctér kortól és nemzetiségtől független vendégekkel. A 89 éves Nagypapám is ropta a táncot. Mivel a DJ az esküvőszervezésben egy igazi “zsákbamacska”, jobban teszitek, ha a Janit választjátok, mivel ő meg fogja találni a vendégek és a ti ízléseteknek megfelelő zenét – és ezt egy maximalista menedzser volt menyasszony állítja!"
Rita&András (Renaissance Étterem, Visegrád)
Rita és András
Renaissance Étterem, Visegrád
“Hello! Nem nagyon kellett ajánlani benneteket! Mindenkinek tetszett, amit “összehoztatok” az esküvönkön…”
Ifjú pár
Zsu és Chris
Férj & Feleség
“Nagyon elégedettek voltunk a zenei szolgáltatással. A hangosítás páratlan volt. Az általunk preferált zenék mind lejátszásra kerültek. Egyszerűen tökéletes volt minden. Nagyon köszönjük!"
Ifjú pár
Lilla és Ádám
Esküvőspecialista fan
Kedves Janos! Meg egyszer nagyon koszonunk mindent, szuper buli kerekedett 😊 Nagyon profi munka, mind a hangosítás, mind a világítás első osztályú volt. Gyorsan válaszolt az emailekre, és mindenben követte a kéréseinket. A szertartás gyönyörű volt, a buli pedig fergeteges 😊
Dóri&Dénes (Sziluett Hotel, Gyöngyös)
Dóri & Dénes
Sziluett Hotel, Gyöngyös
"Kedves félelmetesen jó Jani! Nélküled feleennyire se lett volna jó a buli, és nem csak a zeneszámok számítanak, hanem a személyiséged és a pozitív hozzáállásod! Köszönjük szépen, reméljük, még találkozunk! Hosszú és eredményes életet! Storcz Csaba és Mező Fruzsina”
Fruzsi&Csaba (Babat-völgyi Lovasközpont, Babat-völgy)
Fruzsi és Csaba
Babat-völgyi Lovasközpont, Babat-völgy