- Esküvőspecialista -

Esküvői DJ szolgáltatás fényekkel, mikrofonnal és hangfalakkal

A megbízható esküvői DJ Csapat

Szeretettel üdvözöllek benneteket és engedjétek meg, hogy ezúton gratuláljak az eljegyzésetekhez!

A legjobb helyen jártok, ha esküvőtökhöz olyan esküvői DJ szolgáltatót kerestek, aki becsületes, megbízható és valóra váltja álmaitokat. 

Oldalam egyszerű, átlátható, hogy könnyen megtaláljatok minden információt! 

Hogy mi a célom a Ti esküvői rendezvényeteken? Elárulom! A lehető legjobbat nyújtani! És, hogy miért? Azért, hogy, emlékezetes pillanatokat szerezzek nektek, rokonaitoknak, barátaitoknak és minden kedves vendégnek!

Esküvőspecialista

Azt szeretnéd, hogy    modern      látványos   felejthetetlen   exclusive   esküvőd legyen?

„Kedves Jani! Nem tudunk elég hálásak lenni a munkádért! A hangulat, a zene, a fények egy szóval minden fantasztikus volt! Teljesen bíztunk benned és a tanácsaidban, és milyen jól tettük. 

A dekoráció 80%-át a fények adták amiket hoztál. Zene terén pedig mindent elmond az, hogy hajnalban a nagyszülők is még javában ropták a táncparketten ami az egész délután/este folyamán tele volt. 

Köszönjük Neked, hogy életünk egyik legszebb napjának megszervezésében és tökéletes lebonyolításában hatalmas segítségünkre voltál és sok minden megkönnyítettél.

Sose feledjük, szuper volt! 🥰”

Bogi&Ádám

SZOLGÁLTATÁSAINK

fény & hang egyben

Nyitótánc megvilágítás

A nyitótánc az esküvői rendezvény egyik kiemelkedő eseménye. Itt készülnek a legfontosabb képek, vdeók ezért a táncparkett megvilágítása elengedhetetlen! Gyönyörű szabadon választható színek a repertoárban.

Esküvői DJ Tósoki János Fénytechnika
látványos fénytechnika

HANGULATFÉNYEK

Minden rendezvény hangulatát kellemesebbé lehet tenni az optimális világítással. A visszafogott meghitt hangulatot, vagy a pörgős bulik vibrálását egyaránt elő tudom idézni a megfelelő fénytechnika alkalmazásával

Esküvői Hangulatvilágítás
esküvők specialistája

Szertartás hangosítás

A ceremónia hangosítás különösen szabadtéri szertartás esetében lényeges eleme az esküvőnek. Garantálom, hogy mindenki tökéletesen fogja hallani az anyakönyvvezető szavait és a menyasszony hangját egyaránt.

Esküvői ceremónia hangosítás
technika felszerelés

Karaoke

Több mint 6 000 karaoke zene a repertoárban. Eredeti hengszerelésű zenei alapok csendülnek fel 4k-s TV-re vetítve az énekelni vágyóknak.

karaokeeee
rendezvény dj / háttérzene

Rendezvény / Privát buli

Csak egy vacsora és semmi tánc? Esküvőre DJ háttérzene szolgáltatás teljes technikával és a legjobb háttérzenékkel! DJ lounge music

Esküvőspecialista
esküvő dj

Legyen tökéletes esküvőd

Zenei repertoárom felöleli az elmúlt 50 év hazai és nemzetközi legnagyobb diszkó slágereit. Ezek a zenék kifogástalan minőségben és eredeti hangszerelésben szólaltatok meg szünet nélkül.

Esküvői DJ Tósoki János
Videó lejátszása

Élménybeszámoló videó

Tervezd velem az esküvőd

A mikor és hol nem akadály

Esküvőspecialista

Magyar esküvő

Nyár közepén ezt nyomjuk
Amíg a lábunk bírja
Budapest és vonzáskörzete
+36305318721

Esküvőspecialista

Nemzetközi esküvő

Szeptembertől pedig ezt
Amíg a lábunk bírja
Budapest és vonzáskörzete
+36305318721

Meghívlak életed legnagyobb bulijába

Töltsd ki az adatlapot!

GY.I.K. - Kérdések és válaszok

Gyakran Ismételt Kérdések

A válasz egyszerű! Kérj egy ingyenes, személyes találkozót és tapasztald meg magad 🙂 Az esküvőspecilaista csapata jól képzett, jól szituált, szakmai körökben elismert lemezlovasokból áll akik nem csak zenében profik de kiváló technikusok is! Elhatárolódunk minden “futószalag” és “gagyi” dolgoktól! Kizárólag egyedi, személyre szabott és minőségi szolgáltatást adunk ki a kezünkből! Az esküvői rendezvény egyszeri és megismételhetetlen, hibázási lehetőség nincs és nem megengedett!

A weboldalon különböző csomagárak lettek kialakítva annak érdekében, hogy nektek ne kelljen azzal foglalkoznotok, hogy pontosan milyen technika szükséges egy esküvői rendezvényre. Az árak menüpont alatt tájékozódhattok az éppen aktuális csomagárakról.

Megteheted! Te döntesz, hogy hátradőlsz és élvezed, hogy valaki profi módon gondoskodik a zenéről, figyeli a vendégek kívánságát vagy próbálod kitalálni, “hogyan ugord át a You Tube reklámokat” 🙂

Nem! A számlát alanyi áfamentes egyéni vállalkozás állítja ki!

Az alábbiakban felsorolom a teendőket: A szerződés adatait átnézni, minden oldalon aláírni és szkenelve, vagy fotózva (jól láthatóan) visszaküldeni e-mailen. A díjbekérőn szereplő összeget átutalni a feltüntetett bankszámlaszámra. Az előleg beérkezését követően küldeni fogom az előlegszámlát. ezután további pénzügyi teendő az esküvő napjáig nincs. A rendezvény végén a végszámlából levonódik az előzetesen átutalt előleg összege. A hátralék összege készpénzben fizetendő az esetleges túlmaradási költséggel együtt.

Nem kell aggódnotok! Minden esetben ketten veszünk részt az esküvőtökön! Mindketten tudunk minden szükséges információt, és mindketten fel vagyunk készülve mind zeneileg és mind technikailag! NEM BÍZZUK A VÉLETLENRE!!

Megnyugodni! Mindig minden esetben jogtisztán és legálisan folyik a szolgáltatás! Ezek az ellenőrzések általában néhány percet vesznek igénybe és az esküvő hangulatát egyáltalán nem zavarják!

  • A szerződés adatait átnézni, minden oldalon aláírni és szkenelve, vagy fotózva (jól láthatóan) visszaküldeni e-mailen.
  • A díjbekérőn szereplő összeget átutalni a feltüntetett bankszámlaszámra.

Az előleg beérkezését követően küldeni fogom az előlegszámlát. ezután további pénzügyi teendő a rendezvényig nincs. A rendezvény végén a végszámlából levonódik az előzetesen átutalt előleg összege. A hátralék összege készpénzben fizetendő az esetleges túlmaradási költséggel együtt.

Örömmel válaszolunk a felmerülő kérdésekre!

Visszajelzések a pároktól

"Még egyszer nagyon köszönünk mindent! Fenomenális volt a buli!!! Pontosan ilyet szerettünk volna! Elnézést a variálásért a végén, de pont abból adódott, hogy nagyon jó volt a buli és páran mondták, hogy maradjunk még, de végül a nem mellett döntöttünk… A legviccesebb visszajelzést, amiben neked/nektek is nagy szerepetek volt az egyik olyan vendég mondta, akinek 2 hónapja volt az esküvője. A tánc közben odajött hozzám és a fülembe üvöltötte nevetve, hogy: “EZ JOBB, MINT A MI ESKÜVŐNK!!” 🙂 Sok sikert a továbbiakban is!"
Anett&István-(Nairam-Rendezvényközpont,-Szajol)
Anett & István
Nairam Rendezvényközpont, Szajol
“Kedves Jani, nagyon szépen köszönjük a zenei ajánlásokat, a kiváló időzítést, a balatoni fergeteges reggelig tartó retro esküvői bulit. Amikor meghalljuk a “zenéinket” mindig újra átéljük a felejthetetlen pillanatokat. Örülünk, hogy téged választottunk a Nagy Napra! További sikeres munkát, és sok olyan párt kívánunk neked, aki hasonlóan vélekedik szuper munkádról!”
Emese&Ádám
Emese és Ádám
Férj & Feleség
“Köszönjük szépen a profi és kiváló munkátokat, remek volt minden! János valóban specialista. A szervezés és lebonyolítás is teljesen zökkenőmentes volt. Végtelenül profi és korrekt szolgáltatást kaptunk. A fények, a hangosítás és a zene is kiváló volt. Jól érezte magát mindenki, fergeteges hangulat és nagy buli kerekedett, amit azóta is sokszor emlegetünk. Csak így tovább!"
Kriszti&Balázs (Volcz Birtok, Ajka)
Kriszti és Balázs
Volcz Birtok, Ajka
“Nagyon örülünk, hogy titeket választottunk, tökéletes volt a zenei hangosítás és a vacsora alatt is a legjobb zenét játszottátok, ami megadta az alap hangulatot és mégis lehetett beszélgetni mellette. A buli fantasztikus, a technika profi, a csapat zseniális volt az esküvőn”
Dóri&Zoli (Bajor Étterem, Kecskemét)
Dóri & Zoli
Bajor Étterem, Kecskemét

Jogtiszta

Számlát és szerződést írunk. A szükséges engedélyekkel rendelkezünk, így ellenőrzés során sem kell tartani semmitől!

Elegáns

Alkalomhoz illő öltözetben segítőkészen látjuk el a feladatokat. Nem fogyasztunk alkoholt és nem dohányzunk.

Esküvőspecialista

Tósoki János

rendezvény és esküvői DJ
Hang & fénytechnikus

1994 óta

… tevékenykedem a DJ szakmában, több mint 300 sikeres esküvőt és 2500 sikeres rendezvényt tudhatok magam mögött!
Saját tulajdonban lévő rendezvénytechnikai eszközparkkal rendelkezem, középkategóriás valamint felsőkategóriás (High End) prémium minőségű hang és fénytechnikával dolgozom.
MAHASZ jogdíj és NAV engedélyes vállalkozásom üzemel!
A legjobb táncolható igényes zenéket játszom és igyekszem a zenei kéréseket teljesíteni!
Etikettnek megfelelően öltözködöm és viselkedek az esküvői rendezvényen!