REFERENCIÁK

EsküvőSpecialista pillanatok. Esküvői dj szolgáltatás, hangtechnika biztosítása, szertartás hangosítás.

Csilla Szabó
Csilla Szabó
2024-06-07
sacc cc
sacc cc
2024-03-11
Judit Katona-Balázs
Judit Katona-Balázs
2024-03-09
Viktoria Lefor
Viktoria Lefor
2024-03-09
Viktória Gorzó
Viktória Gorzó
2024-03-09
Alexandra Varga
Alexandra Varga
2024-03-09
Szabina Morvai
Szabina Morvai
2024-03-09
Rea Chris
Rea Chris
2024-03-08
benjámin szabó
benjámin szabó
2024-03-08
5⭐️❤️
Kata Kocsis
Kata Kocsis
2024-03-08

Visszajelzések a pároktól

“A megrendelt szolgáltatással 110%-ban elégedettek voltunk, a férjem szerint az évszázad esküvője volt! Minden ismerősünknek ajánlani fogunk!”
Niki és Luca
Marriott Hotel, Budapest
"Jánosék megbízható, alapos és felkészült csapat, a megbeszélteknek megfelelően színvonalas szolgáltatást (zene és karaokee) nyújtottak az esküvőnkön, és óriásit buliztunk! Köszönjük!”
Ági és Tamás
Esküvőspecialista fan
“Nagyon köszönjük, a szolgáltatás amit az esküvőnkön kaptunk tőled, tökéletes volt. A váltakozó fények nagyon szépen kiegészítették a hely szépségét. Gyönyörű volt, amit azt hiszem egy-két fénykép egész jól visszaad. A zenével abszolút nem kellett foglalkoznunk és mindezt jó értelemben írom. Mi sem bizonyítja jobban, hogy mindenki mennyire jól érezte magát mint az, hogy már az étterembe lépés után de még a vacsora előtt sokan elkezdtek táncolni. Köszönjük továbbá, hogy ennyire rugalmasan álltál hozzá egy-két vendég kéréséhez és még a legfurább zenei kívánságokat is teljesítetted. Mégegyszer köszönjük, hogy ennyire zökkenőmentes és minőségi szolgáltatást kaptunk.”
Anikó és Márk
Új Tündérkert Étterem, Budapest
“A zene a legnagyobb kerítő, a legveszedelmesebb csábító …Az első, amit Pétertől ajándékként kaptam, egy cédényi muzsika volt. Azóta sokkal gazdagabb lettem, mert a Tőle kapott gyűjteményben egyre jobban összecseng, egyre több és több a közös hang és dúsabbak a harmóniánk. Nem volt mindegy tehát az sem, hogy az esküvőnkön ki húzza majd a talp alá valót. János karmesteri ügyességgel pörgetett meg valamennyiünket, meghangosítva “Van egy kislány, Anikó”-t és azt is, hogy “…egyik hétfő délelőtt, Peti áll a ház előtt” Ezt a fotót nézve ott látom János szemeiben bizonyságot, hogy a bejegyzésben idézett zenei kerítő erőre rábólint és rámondja: ‘Anikók, Katalinok, Péterek, Lászlók és valamennyi név a naptárban, bizony, így van ez!’ Mi tagadás! Pirosra táncolt talpunk és aranyszín karinkánk az ujjainkon is igazolja: a zene, a legnagyobb kerítő!”
Anikó és Péter
Széchenyi Kertvendéglő, Budapest
“Kedves Jani! Éppen nosztalgiázunk a bevonuló zenénkre… tökéletes volt minden, minden szám, minden időzítés, minden pillanat. Ezer köszönet még egyszer, Imivel együtt nagyon profi munkát végeztetek, a zene, a fények fantasztikusan működött, mind a ceremónia alatt mind a szenzációs buli alatt. Mindenki nagyon jót bulizott, őrületes volt a hangulat és dicsérték a zenét. Nagyon örülünk, hogy Ti voltatok velünk ezen a Nagy Napon. Köszönjük! ui: azt hisszük még lesz folytatása a bulinak…valahol valamikor…jelentkezünk még:)"
Szilvi és Zhou
Férj & Feleség
„Kedves Jani! Nem tudunk elég hálásak lenni a munkádért! A hangulat, a zene, a fények egy szóval minden fantasztikus volt! Teljesen bíztunk benned és a tanácsaidban, és milyen jól tettük. A dekoráció 80%-át a fények adták amiket hoztál. Zene terén pedig mindent elmond az, hogy hajnalban a nagyszülők is még javában ropták a táncparketten ami az egész délután/este folyamán tele volt. Köszönjük Neked, hogy életünk egyik legszebb napjának megszervezésében és tökéletes lebonyolításában hatalmas segítségünkre voltál és sok minden megkönnyítettél. Sose feledjük, szuper volt! 🥰”
Bogi és Ádám
Férj & Feleség
“Kedves Jani! Nagyon örülünk, hogy ilyen jól sikerült az esküvőnk, ebben nagy szereped volt Neked is, hiszen minden korosztályhoz és hangulathoz igazodva játszottad a jó zenéket. Nagyon jól feldobta a hangulatot az általad javasolt fénytechnika, ami a fényképeken is sokat dob. Összességében, ha újra csinálnánk is Téged kérnénk fel!"
Kitti és Csaba
Férj & Feleség
"Akik nélkül ez a gyönyörű, felejthetetlen nap nem jött volna létre! Nagyon köszönjük a profi munkátokat és a sok türelmet, kedvességet!!! Örökké hálásak leszünk nektek ezért a csodás napért!!!”
Kinga és Patrik
Óbudai Rendezvényház, Budapest Hajógyári-sziget
“Köszönünk szépen még egyszer mindet – a buli fergeteges volt! Jani egyértelmüen “a Jani” a szakmájában. Miután végre lemennt az első tánc és a vendégek táncra perdülhettek, nem volt megállás reggel 5-ig amikor már lelőttük a bulit, aminek nem lett volna vége, mivel még mindig táncoltak vagy 10-en. Hiába 8 országból származtak a vendégek (Mexikó, Jordánia, Csehország, Bosznia, Schwédország, Litvánia, Ausztria és Magyarország), Jani elérte, hogy mindig tele volt a tánctér kortól és nemzetiségtől független vendégekkel. A 89 éves Nagypapám is ropta a táncot. Mivel a DJ az esküvőszervezésben egy igazi “zsákbamacska”, jobban teszitek, ha a Janit választjátok, mivel ő meg fogja találni a vendégek és a ti ízléseteknek megfelelő zenét – és ezt egy maximalista menedzser volt menyasszony állítja!"
Rita és András
Renaissance Étterem, Visegrád
“Hello! Nem nagyon kellett ajánlani benneteket! Mindenkinek tetszett, amit “összehoztatok” az esküvönkön…”
Zsu és Chris
Férj & Feleség
“Nagyon elégedettek voltunk a zenei szolgáltatással. A hangosítás páratlan volt. Az általunk preferált zenék mind lejátszásra kerültek. Egyszerűen tökéletes volt minden. Nagyon köszönjük!"
Lilla és Ádám
Esküvőspecialista fan
Kedves Janos! Meg egyszer nagyon koszonunk mindent, szuper buli kerekedett 😊 Nagyon profi munka, mind a hangosítás, mind a világítás első osztályú volt. Gyorsan válaszolt az emailekre, és mindenben követte a kéréseinket. A szertartás gyönyörű volt, a buli pedig fergeteges 😊
Dóri & Dénes
Sziluett Hotel, Gyöngyös
"Kedves félelmetesen jó Jani! Nélküled feleennyire se lett volna jó a buli, és nem csak a zeneszámok számítanak, hanem a személyiséged és a pozitív hozzáállásod! Köszönjük szépen, reméljük, még találkozunk! Hosszú és eredményes életet! Storcz Csaba és Mező Fruzsina”
Fruzsi és Csaba
Babat-völgyi Lovasközpont, Babat-völgy

Meghívlak életed legnagyobb bulijába

Töltsd ki az adatlapot!